söndag 3 maj 2009

Bovik

Har vilat från klättring en vecka på grund av diverse krämpor, men jag vet inte om vilan gav så mycket, och förr om åren har jag alltid hävdat att det bästa sättet att bli av med smärta är att träna hårdare, och kanske är det så. Eller så var det så för tio år sedan, inte nu längre...

Hur som helst, idag bar det av till ett ställe som ligger några få minuters bilfärd från vårt hus, nära ett sommarstugeställe som heter Bovik, vid Fåsjön. En ganska lång klippvägg inne i skogen, som borde fungera bra som träningsklippa, och säkert finns där även ett par lite hårdare problem. Joel hade rensat lite sen förut, så vi körde på en liten snutt längst till höger, vilket resulterade i tre nya problem.

Nedan, jag på "Humlan" (5). Trevligt uppvärmningsproblem.

Sen fick vi jobba en del på starten till "Typisk krimpstöt" (6). Coolt första move, men även trevlig avslutning. Vi testade länge med gaston för vänsterhanden (nedan) tills jag hittade en liten minikrimp, då löste vi båda movet nästan direkt.

Till sist gjorde Joel en sammanslagning av Humlan och Typisk krimpstöt. Detta problem fick det Seinfeldinspirerade namnet "The Switch" (6).
Ser fram emot att rensa och klättra mer på denna trevliga lilla hemma-tränings-klippa!

Inga kommentarer: